БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100лв с ДДС!

Доставката на поръчана стока се извършва от куриер. Доставки се извършват само в Република България.

Цена на доставката:

  • Поръчките на стойност 100 лв или повече и тегло до 50 кг се доставят безплатно без събота, неделя и официални празници.
  • При поръчка на стойност 100 лв или повече, тегло до 50 кг и доставка в почивен/празничен ден до адрес на клиента се заплаща допълнителна такса.
  • Поръчките на стойност под 100 лв. и тегло до 10 кг се доставят на цена съобразно тарифете на куриера.
  • Безплатна доставка не важи при поръчка на извънгабаритен продукт.

Условия за доставка на извънгабаритни продукти
За извънгабаритен продукт се приема всеки продукт обозначен като такъв в сайта посредством маркер позициониран над цената на продукта. Това са продукти, които са тежки или обемни и се доставят в отделни пакети.
Таксуват се според тарифата на куриерската фирма. Таксуемо тегло е по-голямото между обемното и реалното тегло на пакета. За пратки с тегло (реално или обемно) над 50 кг. се начислява допълнителна такса „Тежък пакет“.
В случай, че във Вашата поръчка има продукт маркиран като извънгабаритен, допълнително ще бъдете информирани за цената на доставката от наш сътрудник.
Цената на доставката на извънгабаритния продукт не е включена в общата сума на поръчката.
При поръчка на извънгабаритен продукт отпада безплатната доставка до адрес или до офис на куриер.

Сроковете на доставка са:

  • За налични стоки поръчани до 14 часа българско време – 24 часа, считано от деня, в който е потвърдена поръчката (без събота, неделя и официални празници)
  • За налични стоки поръчани след 14 часа българско време до 72часа.
  • За стоки по заявка – наш консултант ще се свърже с Вас за съгласуване срока на доставка

Krushka.bg си запазва правото да удължава срока на доставка с 7 дни без да информира Клиента.

След изпращане на стоката, Вие ще получите съобщение с потвърждение и номер на товарителница.

Доставката се извършва до:

  • Посочен от Вас адрес на територията на страната
  • Офис на куриер

При получаване на стоката, Клиентът или упълномощено от него лице следва да прегледа внимателно Стоките за евентуални външни видими дефекти – повреди, удари, други и да подпише придружаващите пратката документи. При установяване на щети при доставка, Клиентът трябва да опише в протокол, в присъствието на извършилия доставката, констатираните дефекти и незабавно да уведоми представител на търговеца на посочените телефони.

При липса на забележки от страна на Клиента при получаване на пратката, всички претенции за загуба, видими дефекти или механична повреда губят валидност.

Ако доставените стоки явно не съответстват на заявените стоки от Клиента, той има право да поиска замяна на доставената стока със съответстващата на поръчаната в срок от 3 работни дни от изпращане на уведомление за това към търговеца, като разходите ще бъдат поети от търговеца. Клиентът първо изпраща несъответстващата стока в изряден търговски вид, след което ще получи с пратка исканите продукти.

При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, не по вина на Krushka.bg или куриера, ще Ви бъде оставено известие с телефон за контакт, на който можете да получите информация за начина и срока на доставка в срок от 3 работни дни. При невъзможност за връчване на пратката, договорът от разстояние се счита за прекратен, не по вина на Krushka.bg, като Krushka.bg запазва правото си да задържи заплатените от Клиента суми по съответния договор от разстояние.

При неоснователен отказ от страна на Клиента за приемане на пратката, Krushka.bg запазва правото си да задържи заплатените от Клиента суми по съответния договор от разстояние, като разходите по транспорта ще бъдат поети от Клиента.

Krushka.bg не носи отговорност в случай, че забавянето е по вина на куриер или наш подизпълнител и/или посочени от Клиента неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от търговеца обстоятелства.

Интернет не е защитена или свободна от грешки среда и Krushka.bg не поема отговорността за каквито и да е загуби или вреди произлизащи от използването на сайта. При технически повреди, които могат да доведат до разместване и публикуване на невярна информация, Krushka.bg следва да уведоми Купувача преди изпращане на поръчката.