Дейността на новата българска фирма ПОЛАР ЕЛ ГРУП ООД включва продажба на едро и дребно на електрическа апаратура и осветителна техника. Целта ни е  да се наредим сред най-големите онлайн търговци на електрическа апаратура и осветителни тела в България.

Наясно сме, че успехът на нашия бизнес ще се основава на доверието и удовлетворението на нашите клиенти. Нашата компания залага на професионализма и на желанието по отношение на всеки отделен клиент. Най-високата цел е дългосрочното удовлетворение на клиента, а не непосредствената печалба.

В офертите на онлайн магазинът www.krushka.bg можете да намерите всички видове осветителни тела, екстериорно и интериорно осветление и електрическа апаратура. Освен различни видове осветителни тела, компанията предлага електрически и светлинни източници. Ние винаги предлагаме най-популярните и най-добрите осветителни тела на намалени цени, в допълнение към които предлагаме и гаранция за всички наши продукти.

Разполагаме със склад, който позволяват доставка на нашите продукти в рамките на  48-72 часа. Бързо обслужване на клиенти и професионален екип, който е готов да помогне при избора на продукт от гамата ни. Безплатна доставка при всяка поръчка над 100 лева.

Електронен магазин krushka.bg гарантира, че тук ще намерите желаните от вас продукти на конкурентни цени.

 Екипът на електронния магазин www.krushka.bg е напълно готов да бъде най-добрият доставчик на качествени осветителни тела и електрическа апаратура за вашия дом, офис или промишлен обект.