В качеството си на потребител, всеки Клиент на Krushka.bg може да се откаже от поръчката и да върне закупена стока в срок от 14 дни от деня, в който стоката е била доставена на Клиента без да е необходимо да посочва причина или да дължи обезщетение или неустойка.

Клиента е длъжен да уведоми Търговеца (Krushka.bg) за своето решение да върне стоката и да прекрати договора за покупка в писмен вид като попълни Формата за връщане по-долу. Информацията, която трябва да ни представите, за да упражните правото си на отказ са: име, адрес, телефонен номер, имейл, номер на поръчка и недвусмислено съобщение за отказ от поръчка и описание на стоката както и номер на банкова сметка, по която Търговеца ще възстанови пратената сума.

Krushka.bg ще Ви изпрати потвърждение за получаване на Вашия отказ и ще възстанови заплатените от Вас суми за върнатата стока или замени продукта с друг модел на същия продукт или различен продукт.

Сумата за възстановяване ще бъде изплатена както следва:

  • плащания, направени с дебитна или кредитна карта – чрез възстановяване по сметката, от която е било получено плащането
  • плащания, направени чрез наложен платеж – по банкова сметка, предоставена от Клиента във Формата за връщане

Стоката/стоките трябва да бъдат върнати до 14 дни след получаването и/им. Krushka.bg има право да отложи възстановяване на плащанията до получаване на стоките обратно или до получаване на доказателство, че стоките са изпратени към нас. Клиента е отговорен за връщането на стоката/стоките в оригинална опаковка и с ненарушена цялост. До момента на получаването й на адреса на Търговеца, риска от повреждане на стоката се носи от Клиента.
Разходите за връщане на стоката са за сметка на Клиента.
Стоките трябва да бъдат върнати с документация (копие от касова бележка, фактура, стокова разписка). При доставка на повече от една Стоки, които са една марка и един модел, Клиентът може да разпечата само един продукт, останалите трябва да бъдат върнати в ненарушена опаковка. В случай на разопакована стока, тя може да бъде върната само, ако не е била монтирана или използвана и е подходящо опакована с цел обезопасяване против удари.

Правото на отказ не се прилага за стоки с нарушен търговски вид, в това число но не само – стоки по които има наранявания, драскотини, липсващи или повредени компоненти като прилежащи продукти и аксесоари, кашони, предпазно фолио, книжки, и др.
Клиентът има право да предяви Рекламация според Общите условия.

  • Вашето искане за връщане на продукт, ще бъде обработено само след попълване на Формата за връщане на стока.
    Искания за връщане на стока се обработват в работни дни (понеделник – петък) от 8:30 до 17:00 часа, без почивни дни и официални празници.